Mentor Magazin - 1118 Budapest, Ménesi út 11-13. - Telefon/fax: 269-2730 - Telefon: 301-0077      Belépés - Regisztráció - 2019. január 21., hétfő
FŐOLDAL RÓLUNK HÍREK PROGRAMAJÁNLÓ A MAGAZIN ARCHÍVUM MÉDIAAJÁNLAT PARTNEREINK

Kedves Olvasó!

Gyarmati-Szabó Éva2007 novemberétől már a lappiacon is megtalálható a Mentor oktatási, egészség- és életmódmagazin, amely kilenc éven át a közoktatásban és a felsőoktatásban tanítók, oktatók számára jelent meg. A megújult tartalmú és arculatú lappal a pedagógusok és a szülők mellett elsősorban azokhoz szeretnénk szólni, akik élethelyzetük jobbítását mindenekelőtt önmagunk megújításától várják. A magazin ebben hiteles és a mindennapokban hasznosítható (azaz gyakorlatias) információival a szó szoros értelmében mentora, segítőtársa lehet mindazoknak, akik igénylik ezt, akik hisznek a folyamatos tanulás, önképzés életminőség-emelő szerepében. A Mentorral a maga nemében olyan hiánypótló, egyedülálló oktatási-, egészség- és életmód-profilú magazin került ki a lappiacra, amely az élethosszig tartó tanulással a középpontban, teljes egészében az oktatás-képzés aktuális témaköreivel, a testi-lelki egészség, nem utolsósorban egy magasabb színvonalú életmód kérdéseivel foglalkozik, azonnal hasznosítható információk nyújtásával. A hónapról hónapra megjelenő magazin minden egyes számában neves személyiségekkel készült interjúk, képzési és pszichológiai esetleírások, önismereti tesztek, konfliktuskezelő technikák, gyakorlati tapasztalatok segítik az olvasókat eligazodni az információk tömegében.

Mindenekelőtt vonzó emberi példákon keresztül szeretnénk hatni, figyelmet felhívni, megmutatni, hogy a képességeink, tehetségünk szerinti munkavégzésnek – ha megfelelő kitartással, erőfeszítéssel párosul – előbb-utóbb meglesz az eredménye, anyagiakban és testi-lelki egyensúlyban egyaránt. Ehhez szeretne segítőtárs lenni a mindennapokban a Mentor – mentor egy életen át.

Reméljük, lapunk, és annak online formája egyaránt megnyeri az Ön tetszését. Weblapunkat hétről hétre frissítjük – azon az oktatás, egészség és életmód témaköréből minden fontos, időszerű információt megtalálhat. Egyúttal örömmel vesszük, ha Ön is idehozza mindazokat a híreket, tudnivalókat, felhívásokat, amelyeket a mi közvetítésünkkel mások figyelmébe szeretne ajánlani.

Kérjük, fogadja nyitott szívvel a Mentort és honlapját, hiszen mindkettő Önnek szól! Hisszük, hogy gyermekeink jövőjéért, s a jövőnk biztonságáért folytatott közös munkánknak igazi alkotó terepe lehet lapunk és honlapunk.

Számítunk észrevételeire, jelzéseire – Önre:
Gyarmati Szabó Éva
főszerkesztő
© 1998-2007 WWW.MENTORMAGAZIN.HU – A megújult Mentor Magazin honlapja. IMPRESSZUM
A honlap anyagai szabadon letölthetők. A különleges jogokat külön jelezzük.
Adminisztrátor: admin@mentormagazin.hu. A szerkesztőség címe: info@mentormagazin.hu